Maartje en Kine met ‘Vibrato!’ komen naar Podium Kloosterhof in Hoogerheide

Maartje en Kine
Foto: Jan

Het muzikaal en komisch duo Maartje en Kine treedt met hun show ‘Vibrato!’ op vrijdag 21 september op bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide.

Voorproefje

Theaterliefhebbers die zaterdag 16 juni de presentatie van het nieuwe theaterprogramma van Podium Kloosterhof hebben bijgewoond hebben al een voorproefje kunnen zien van de komische en muzikale show van dit duo.

Op vrijdag 21 september komen ze terug naar het Kloosterhof voor hun avondvullende show.

Maartje en Kine

Maartje en Kine zijn een muzikaal en komisch duo. Ze maken onder andere muziek op accordeon, banjo, basbalalaika, piano, ukelele en viool. Daarnaast zingen ze goed en kleuren hun stemmen mooi bij elkaar.

Op die manier weten ze vrolijke en pakkende liedjes te brengen en een fijne sfeer neer te zetten. ‘Vibrato!’ is het derde programma van Maartje en Kine, die sinds 2012 samen optreden en ook regelmatig op radio en televisie te vinden zijn.

Vibrato!

Centraal in hun programma staat de kracht van vibratie, oftewel de samenhang tussen muziek en emotie: hoe bepaalde tonen en klanken automatisch een bepaald gevoel oproepen, zoals vreugde, dreiging of woede.

Verschillende emoties passeren zo in de loop van de avond de revue, die telkens treffend muzikaal worden geïllustreerd, vaak met behulp van herkenbare deuntjes, zoals de dreigende tune van het NOS-journaal.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 21 september
Tijd: 20.15 uur
Toegang: € 17,00 | 65+ en CJP: € 15,00 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide