Nazomer Fair in Rilland op 1 september 2018

Foto: Jan

Op de eerste zaterdag van september staat in Rilland het veld naast motorzaak De Knalpot weer vol stands van de 11e Nazomer Fair.

Traditiegetrouw wordt de Rillandse Nazomer Fair tegelijk gehouden met de Open Dag van BMW specialist De Knalpot aan de Haltestraat in Rilland.

Onder de zestig tot zeventig stands op de Fair zijn veel authentieke Zeeuwse producten en ambachten vertegenwoordigd. Brocante en sieraden, brood en Zeeuwse bolussen, kunst, kleding en nog veel meer was er te koop bij de diverse stands. De roofvogels zijn elk jaar een succes voor jong en oud. Terwijl de ouders tussen de stands rondsnuffelen is er ook aan de kinderen gedacht. Zo is er een springkasteel en kinderen kunnen zich laten schminken.

Natuurlijk zijn er de nodige eet- en drinkgelegenheden op de fair aanwezig zodat er voor iedereen wel wat lekkers te vinden is. Live muziek op de Nazomer fair wordt verzorgd door onder andere zangeres Anna Mc Rose en er wordt net als vorig jaar weer een line dance demonstratie gegeven.

 

Op de open dag van De Knalpot kunt u een kijkje nemen in de werkplaats waar de monteurs van De Knalpot dagelijks aan BMW’s van klanten werken. Gedurende de open dag wordt er natuurlijk niet gesleuteld maar zijn er mooie en bijzondere motorfietsen op de werkplekken te bewonderen.. In de winkel zal Jack Boone van De Knalpot u graag alles vertellen over de motoren die in de showroom te koop staan, van klassiekers van voor de 2e wereldoorlog tot de modernste watergekoelde 1600cc zescilinder BMW’s.

De Nazomer fair is geopend van 10:00 tot 17:00 uur en het adres is Haltestraat 55 te Rilland.

Links