12 Januari, Onno Innemee & Liliane de Graaf bij Podium Reimerswaal

Liliane en Onno
Foto: Harry Tromp

Op 12 januari staan Onno Innemee & Liliane de Graaf op de planken in Dorpshuis Luctor et Emergo, Rilland met ‘VERSCHIL MOET ER ZIJN’.

Onno & Liliane spelen en zingen het beste & grappigste van Kees Torn!
Een cabaretière en een cabaretier op één podium; dat is spannend. Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar duidelijk een generatiebreukje zichtbaar, humor is wat hen bindt.

De muzikale talenten van haar en de humor en jarenlange ervaring van hem zorgen voor een theatraal hoogtepunt. Liliane de Graaf en Onno Innemee naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Alleen dat al staat garant voor een unieke avond.

Teksten: Onno Innemee en Liliane de Graaf , liedteksten en muziek: Kees Torn. Liliane en Onno worden begeleid aan de piano door Rik Tonino. Deze voorstelling moet u bezoeken als u Kees Torn-fan bent of als u Onno verrassend aan het werk wil zien of als u bij de ontdekking wil zijn van het mooie nieuwe talent; Liliane. www.onnoinnemee.nl

Praktische informatie

Datum: 12 januari
Tijd: 20:00 uur
Toegangsbewijzen: €17,00/15,00 (inclusief consumptie!) en zijn te bestellen via de website en eventueel nog aan de deur!
Locatie: Dorpshuis Luctor et Emergo, Hoofdweg 45 in Rilland
Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.podiumreimerswaal.nl