Enge buren met ‘Vreemde vogels’ op 11 mei in MFC Kloosterhof

Enge Buren
Foto:

Op zaterdag 11 mei bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide op de planken: Enge buren met ‘Vreemde vogels’

Enge Buren

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent nog niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek? Is het cabaret? Is het theater? Of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen? Als je ze eenmaal kent, kun je niet meer om ze heen. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.

Zevende show

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit. (Het bespaart u een consult bij de psychiater.) Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 mei
Tijd: 20.15 uur
Toegang: € 17,00 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Video