29 en 30 maart: De Zeeuwse Carrière Beurs

Foto: Vincent Krijtenburg

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 vindt in de Zeelandhallen in Goes de nieuwe Zeeuwse Carrière Beurs plaats.

De Zeeuwse Carrière Beurs biedt een platform waar bezoekers, werkzoekend of oriënterend, en topwerkgevers in contact kunnen komen met elkaar. Het tweedaagse event is de uitgelezen kans voor inwoners van Zeeland om zich te oriënteren op het gevarieerde baanaanbod op de arbeidsmarkt in de provincie.

Regionale inslag

Het loopbaanevenement is regionaal opgezet, je kunt hier in contact komen met bedrijven welke gevestigd zijn in de provincie Zeeland. De Zeeuwse Carrière Beurs is geen massabijeenkomst maar een relatief klein opgezette beurs waar exposanten de tijd nemen om met jou als werkzoekende of oriënterende in gesprek te gaan.

Deelnemers

Het brede deelnemersveld op De Zeeuwse Carrière Beurs maakt dat een bezoek voor iedereen, op elk niveau, interessant kan zijn. Er zijn vele branches vertegenwoordigd: van detailhandel en techniek tot toerisme en zorg. Zowel aanbieders van leer-werktrajecten voor jonge BBL’ers tot baan- en groeikansen voor mensen met meer werkervaring: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs. Bezoekers kunnen alvast een kijkje nemen op de website www.dezeeuwsecarrierebeurs.nl om enkele van de aangeboden vacatures en de deelnemende partijen te bekijken.

Aanmelden & de Carrière-Pendelbus

Zin om je te oriënteren op de arbeidsmarkt en in gesprek te gaan met mogelijke toekomstige werkgevers? Meld je dan nu aan voor gratis bezoek aan De Zeeuwse Carrière Beurs. Je kunt je aanmelden via de website www.dezeeuwsecarrierebeurs.nl, je ontvangt dan binnen enkele minuten je e-ticket in je mailbox.
De toegang en het parkeren zijn gratis! Kom je met het openbaar vervoer? Maak dan gebruik van de speciale Carrière-Pendelbus. Deze bus rijdt op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart van 10:00 uur tot 16:00 uur tussen het station in Goes en de Zeelandhallen. De beurs is beide dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.