Surrealistisch sprookje over dood en leven in Rilland

Foto: Lex de Meester

Op zaterdag 9 maart is er in Luctor et Emergo Rilland de toneelvoorstelling ‘NORWAY TODAY’ van Igor Bauersima door Productiehuis Zeelandia. Een surrealistisch sprookje over het verlangen naar de dood en de moed om te leven.

Julie en August leren elkaar kennen via internet en ontdekken dat ze zielsverwanten zijn. Beiden lijden onder een groot gevoel van leegte. Ze beramen het plan om samen uit het leven te stappen door in een Noors fjord van een 600 meter hoge klif te springen. Maar wanneer ze elkaar in het echt ontmoeten neemt hun avontuur een onverwachte wending. Gebaseerd op waargebeurde feiten gaat Norway.Today over de leefwereld van jongeren vandaag. Hun omgang met de nieuwe media doet de grenzen tussen het echte leven en de virtuele realiteit vervagen. Theaterproductiehuis Zeelandia biedt een jonge generatie theatermakers het podium om een voorstelling te maken die de polsslag van deze tijd aanvoelt.

  • Regie: Eva Line de Boer.

Joost Koning (bekend van ‘Penoza’) en Ayisha Siddiqi (bekend van ‘Layla M’) zijn
twee talentvolle jonge acteurs die geknipt zijn voor de personages.

De toegangsbewijzen kosten €.17,50/15,00 en zijn te bestellen via de website en eventueel nog aan de deur! Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.podiumreimerswaal.nl