Vrijdag 8 maart: Theatercollege met muziek

Nederland, Brtoek in Waterland, februari 2018 Leoni Jansen, Govert Schilling, Phaedra Kwant Foto: Merlijn Doomernik Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Foto:

Vrijdag 8 maart in Luctor et Emergo te Rilland: Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen. Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos.

Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

  • Gitaar en zang: Leoni Jansen, Govert Schilling:
  • verteller, gitaar: Erik Rutjes,
  • bas: Phaedra Kwant.

Een ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd! Prachtige, enthousiaste verhalen van Govert Schilling (vaak bij de Wereld draait Door) en schitterende muziek van Leoni Jansen met haar muzikanten! Mis dit niet!

De toegangsbewijzen kosten €19,00 (inclusief consumptie) en zijn te bestellen via de website en aan de deur! Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.podiumreimerswaal.nl