Brabantse Wal Festival 2019: Q-Music Foute mega party

Foto:

Op zaterdag 20 april 2019 is de Q-Music Foute mega party, onderdeel van het Brabantse Wal Festival in Hoogerheide.

Ook deze negende editie van het Brabantse Wal Festival vindt plaats op het evenemententerrein langs de Scheldeweg in Hoogerheide. Daar begon op 13 april de opbouw van de kenmerkende paarse tent.

Op zaterdag 20 april 2019 is de Q-Music Foute mega party. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 17,50 en combitickets voor de Hollandse avond kosten € 30,-. De muzikale invulling van de avond wordt gedaan door Q-music DJ’s, Snollebollekes, Just a little bit more, DJ Daani en Mental Theo. De tent gaat open om 19 uur, Snollebollekes treedt op om 20:30 uur.

Wegafsluiting en parkeren

Wegens het festival is de Scheldeweg gedeeltelijk afgesloten. Doorgaand verkeer kan gebruikmaken van de randweg (N289). De winkels (Albert Heijn, Aldi etc.) zijn toegankelijk en bieden tevens parkeerplek.

Informatie

Tickets voor de verschillende activiteiten van het Brabantse Wal Festival zijn online te koop via http://www.bwf2019.nl/ticket-verkoop/ De tickets zijn ook te koop bij meer dan 500 Primera-winkels in Nederland. Het Brabantse Wal Festival wordt georganiseerd door de Stichting PrimeraPOP