Brabantse Wal Festival 2019: Hollandse avond

Foto:

Op vrijdag 26 april 2019 is de Hollandse avond, onderdeel van het Brabantse Wal Festival in Hoogerheide.

Ook deze negende editie van het Brabantse Wal Festival vindt plaats op het evenemententerrein langs de Scheldeweg in Hoogerheide. Daar begon op 13 april de opbouw van de kenmerkende paarse tent.

De Hollandse Avond is op vrijdag 26 april 2018. Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop € 17,50 en combitickets met de Q-Music Foute mega party kosten € 30,-. De tent gaat open om 19:00 uur en de livemuziek begint om 20:00 uur. Vanaf dan ben je overgedragen aan Marijn van Geel, Frank van Etten, Ferry de Lits, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, Ronny Ruijsdael, Lawineboys, Rene Schuurmans en Pater Moeskroen.

Wegafsluiting en parkeren

Wegens het festival is de Scheldeweg gedeeltelijk afgesloten. Doorgaand verkeer kan gebruikmaken van de randweg (N289). De winkels (Albert Heijn, Aldi etc.) zijn toegankelijk en bieden tevens parkeerplek.

Informatie

Tickets voor de verschillende activiteiten van het Brabantse Wal Festival zijn online te koop via http://www.bwf2019.nl/ticket-verkoop/ De tickets zijn ook te koop bij meer dan 500 Primera-winkels in Nederland. Het Brabantse Wal Festival wordt georganiseerd door de Stichting PrimeraPOP