Brabantse Wal Festival 2019: Kwallenballen toernooi, kinderdisco en livemuziek

Foto:

Op zaterdag 27 april is het kwallenballen toernooi, een kinderdisco en zijn er livebands op de Pop- Rockavond, onderdeel van het Brabantse Wal Festival in Hoogerheide.

Ook deze negende editie van het Brabantse Wal Festival vindt plaats op het evenemententerrein langs de Scheldeweg in Hoogerheide. Daar begon op 13 april de opbouw van de kenmerkende paarse tent.

BWF19: Koningsdag (Kwallenballen, Ponyrijden, Telekids Disco, Popavond)

Ook op 27 april is er niet alleen heel veel muziek, maar zijn er ook recreatieve en sportieve activiteiten. Zo is er tussen 12:00 en 16:00 uur een Kwallenbal toernooi. Kwallenballen is een versimpelde variant van rugby waarbij de deelnemers vies en modderig worden. Het wordt gespeeld met een juten zak met zand in plaats van een rugbybal. Tussen 13:00 en 16:00 uur is er gratis ponyrijden. Om 14:30 uur start de Telekids discoshow die tot 17:30 duurt. De pop- rockavond start om 19:30 uur en duurt tot 01:00 uur.

Wegafsluiting en parkeren

Wegens het festival is de Scheldeweg gedeeltelijk afgesloten. Doorgaand verkeer kan gebruikmaken van de randweg (N289). De winkels (Albert Heijn, Aldi etc.) zijn toegankelijk en bieden tevens parkeerplek.

Informatie

Tickets voor de verschillende activiteiten van het Brabantse Wal Festival zijn online te koop via http://www.bwf2019.nl/ticket-verkoop/ De tickets zijn ook te koop bij meer dan 500 Primera-winkels in Nederland. Het Brabantse Wal Festival wordt georganiseerd door de Stichting PrimeraPOP