Expositie Suzana Jovanovic bij Ma Vie home & lifestyle

Suzana Jovanovic met Ellen van Vlaardingen, van Ma Vie home & lifestyle
Foto:

Bij Ma Vie home & lifestyle in Bergen op Zoom zal van 23 mei tot 5 juni werk van Suzana Jovanovic, finaliste bij Project Rembrandt, te zien zijn.

Project Rembrandt

Suzana Jovanovic uit Putte is bekend geworden door het TV programma ‘Project Rembrandt’, waar ze een van de finalisten was.

Tot en met 19 mei worden werken van zes kandidaten van Project Rembrandt geƫxposeerd in het museum Jan Cunen in Oss en vanaf 23 mei zullen een aantal van Suzana haar werken uit het programma, aangevuld met een aantal van haar eerdere werken, te zien zijn in de winkel Ma Vie home & lifestyle in het vierkantje in Bergen op Zoom.

Vanaf 23 mei

De expositie is van 23 mei tot en met 5 juni te bezoeken bij Ma Vie aan de Kortemeestraat 13 in Bergen op Zoom. De winkel, en dus de expositie, is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Vernissage

De vernissage zal plaats vinden op vrijdag 24 mei tussen 15:00 en 20:00 uur. Gedurende deze dag krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen over Suzana haar ervaringen bij Project Rembrandt en over haar finale werk.
In de televisie uitzending was er helaas maar twintig seconden tijd om wat over haar finale werk te vertellen en Suzana zal belangstellenden graag meer over dit werk en haar andere werken vertellen.

Praktische informatie

Datum: 23 mei tot en met 5 juni
Tijd: gedurende openingstijden van de winkel
Locatie: Ma Vie home & lifestyle aan de Kortemeestraat 13 in Bergen op Zoom
Vernissage: 24 mei tussen 15:00 en 20:00 uur

Links: