Organisatie Brabantse Wal Dag zoekt deelnemers

Foto:

Ben jij er bij op de Brabantse Wal dag op zondag 15 september ? Laat je zien op Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide.

De Brabantse Wal staat een week lang in de spotlight van 8 tot en met 15 september. In deze week zijn er tal van activiteiten.

De week start op 8 september met de Woensdrechtse Boerendag en eindigt met de Brabantse Wal Dag als hoogtepunt op 15 september. Landgoed Mattemburgh is het decor waar bezoekers kunnen genieten van het unieke landgoed en de vele presentaties van de interactieve en verschillende standhouders.

De Brabantse Wal dag is voor de bezoekers ontdekken en meedoen. Onze regio is volop in beweging en dat ervaar je des te meer op zondag 15 september. Streekorganisatie Brabantse Wal nodigt ondernemers en organisaties uit de bezoekers mee op reis te nemen over de innovatieve en vooral toeristische en recreatieve Brabantse Wal waar het goed wonen, werken en recreëren is.

Wil jij je als ondernemer of organisatie presenteren deze dag en van je laten horen en laten zien? Deelname is gratis en de organisatie stelt een aantal basis faciliteiten zoals marktkramen of een plaats in één van de paviljoens ter beschikking. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een email naar [email protected] en we nemen contact met je op. Met jouw deelname krijgen we een nog mooiere dag. Het aantal plaatsen is beperkt. Op 1 augustus sluit de inschrijving.