Dit is Camping Hof Maire in Rilland van Jeroen en Marieke

Foto:

Jeroen en Marieke runnen vol passie en trots Camping Hof Maire in Rilland. “We bieden rust, ruimte en natuurlijk gezelligheid”, zeggen de campingbazen die ondernemer van de maand zijn.

Toen er op de Facebook-pagina van Reimerswaal.nieuws.nl gevraagd werd naar ieders favoriete recreatiebedrijf, noemden tientallen lezers van de nieuwssite Camping Hof Maire. “Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken voor hun stem. We zijn hier erg blij en gevleid door”, reageren ze.

Camping Hof Maire

Het bedrijf is gevestigd aan de Kapucijnenweg 42 in Rilland en wordt gerund door Jeroen Nieuwenhuijse (41) en Marieke Nieuwenhuijse-Verlare (39). Zij wonen samen met hun twee dochters Lieke en Jet bij de camping met 42 plaatsen.

Landbouwbedrijf

Personeel heeft het echtpaar niet in dienst. Wel krijgen ze regelmatig hulp van de ouders van Marieke die de camping in 1989 hebben opgericht. “Ze hadden een landbouwbedrijf en zochten een extra uitdaging naast het landbouwbedrijf. In die periode starten er veel landbouwers een camping en mijn ouders vonden dit erg interessant om dit naast het landbouwbedrijf er bij te gaan doen. Mijn moeder, Corrie Verlare is dit vooral gedaan doen”, zegt Marieke.

Overname

Zij nam Camping Hof Maire met veel plezier over van haar ouders. “Het heerlijke vrije gevoel op de camping met veel kinderen en gezelligheid. Dat is wat ik graag over wilde nemen. Ik kreeg verkering met Jeroen die al snel mijn vader ging helpen met het aanleggen van nieuwe plaatsen voor de uitbreiding van de camping. We waren beide erg enthousiast en namen in 2008 de camping over mijn ouders en maakte hierdoor van onze hobby ons werk. Zo zien we dit nog steeds. Wij werken beide nog elders maar als we thuis zijn genieten van de gezelligheid van de camping. Onze kinderen genieten nu mee met ons op de camping. Lieke kent dat gevoel nu al, altijd gezelligheid en maakt met alle kinderen vriendjes. Dit is geweldig om te zien.”

Seizoensplaatsen

Camping Hof Maire bestaat uit 42 plaatsen. Een deel daarvan is voor mensen die voor één nacht of meerdere nachten komen met een tent, caravan of camper. “Ook hebben wij seizoenplaatsen, dit zijn plaatsen waar recreanten kunnen verblijven van 15 maart tot 15 oktober. Daarnaast hebben we plaatsen om een chalet of stacaravan te plaatsen waar de mensen recreatief het hele jaar in mogen verblijven en kunnen genieten van de gezelligheid op de camping.”

Onwijs trots

Onze camping is tevens de hobby van Jeroen en Marieke. “Hier gaat namelijk veel tijd in zitten maar daar krijg je ook veel liefde van de mensen voor terug. Naast de camping genieten we van onze dochters waar we onwijs trots op zijn.”

Gezelligheid

Op de camping worden regelmatig fietstochten, wandelingen over de slikken of een gezellige barbecue georganiseerd. ”Wij denken dat iedere camping zijn bijzonderheden heeft maar wij denken dat het bij ons toch heel speciaal is dat we nog echt contact hebben met de mensen maar ook de rust en de ruimte die wij bieden en natuurlijk de gezelligheid.”

Toekomst

“Wij hebben nog onwijs veel plannen met de camping maar dit doen we stapje voor stapje”, zegt het tweetal. Zo denken ze na over een nieuwe receptie en een trekkershut of nieuwe stacaravan. “Wij zijn nu al zo trots op hoe het nu gaat dat we daar zoveel energie uit kunnen halen en zo verder willen gaan hoe het nu gaat.”