Dit is de nieuwe McDonalds in Goes

McDonalds Goes
McDonalds Goes
Foto:

De splinternieuwe McDonalds is sinds vorige week geopend in Goes. Het restaurant zal later vergezeld worden door andere fastfood-restaurants.

McDonalds Goes is gevestigd aan de Hudsonweg, vlakbij de Nansenbaan en vlakbij snelweg A58. De vorige locatie waar de McDonalds zat, in de buurt van de Zeelandhallen, wordt in gebruik genomen van MotoPort.

McDonalds Goes

Dat de Mac pas net open is, is goed merkbaar. Zo staat de grote gele M nog op de grond (deze komt op een paal te staan zodat het restaurant goed te zien is vanaf de snelweg) en ligt het terrein rondom nog braak. In de toekomst zullen ook andere fastfoodketens een vestiging openen in hetzelfde gebied in Goes-Zuid. Naar verluidt KFC, New York Pizza en een restaurant van De Beren.

Burger King Goes

De Zeeuwse Burger King zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 haar deuren openen, schrijft Misset Horeca. Het restaurant in Goes krijgt volgens het vakblad order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Bovendien heeft de zaak een primeur voor Nederland: het is de eerste Nederlandse vestiging met een dubbele drive-thru. De bouw is deze maand (december 2018) begonnen.