Dit kun je verwachten van de moderne Albert Heijn Yerseke

Foto: AH

De Albert Heijn aan de Oude Torenstraat 37 in Yerseke is weer open. Na een ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Jos van Moolenbroek en zijn team woensdag trots de deuren weer openen. De winkel heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

De heropening wordt uitgebreid met klanten gevierd. Zo zijn er zaterdag 6 april in Yerseke speciale winkelmandjes verstopt. Wie er één vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. “Op onze Facebookpagina geven we hints over de vindplaatsen”, zegt Jos van Moolenbroek. Van 8 tot en met 13 april krijgen klanten die gebruikmaken van zelfscan een leuke verrassing.

Dry misting

De verbouwing van de Albert Heijn is binnen de bestaande muren gebleven. Dankzij een slimme indeling heeft de winkel nu brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt makkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vind je heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscan

De Albert Heijn in Yerseke bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. Er hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Aardgas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “Ook hebben we zelfscan”, zegt Jos van Moolenbroek. “Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de Scan&Go-kassa.” De metamorfose van de Albert Heijn in Yerseke maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

Openingstijden Albert Heijn Yerseke

Albert Heijn aan de Oude Torenstraat 37 in Yerseke is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur.