Bloggen in Reimerswaal

Foto: Pixabay

Wil jij jouw kennis of passie delen met heel veel inwoners van de gemeente Reimerswaal? Wordt dan blogger op deze site!

Zakelijk

Bloggen is een effectieve en geloofwaardige manier voor ondernemers om te laten zien hoeveel kennis ze in huis hebben. Het vergroot je authenticiteit en zorg voor naamsbekendheid. Als blogger dien je regelmatig te schrijven over een nieuw onderwerp. Bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Natuurlijk noem je terloops de bedrijfsnaam, maar reclamepraatjes zijn niet toegestaan (en zouden ook averechts werken). Informeer ook naar de commerciƫle mogelijkheden zoals de combinatie met een advertentiecampagne.

Persoonlijk

Ook als je graag schrijft over jouw hobby, passie of levenswijze kun je bloggen op deze site. Het is een leuke manier om veel mensen te bereiken en wellicht om contacten op te doen. Ook hier geldt: Als blogger dien je regelmatig te schrijven over een nieuw onderwerp. Bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Voor een leuke vlog (video-log) zijn er natuurlijk ook mogelijkheden.

Evenement of nieuws

Wil je de redactie (en de inwoners van Reimerswaal) op de hoogte brengen van een evenement, activiteit of nieuwswaardige gebeurtenis? Dan is de blog niet de juiste plaats: Stuur hiervoor je bericht simpelweg naar de redactie via mail ([email protected]) of Facebook.

We horen graag van je!