Zo meld je een kapotte lantaarnpaal

Foto:

In de winter is het ’s avonds al vroeg donker. De lantaarnpalen in de openbare ruimte zorgen voor verlichting. Zo kunnen we veilig over straat. Helaas is er ook wel eens eentje kapot en dat zorgt soms voor onveilige situaties. Meld een kapotte lantaarnpaal daarom altijd even. Dat kan heel makkelijk online via de website ovstoringzeeland.nl, een samenwerking van verschillende Zeeuwse gemeentes, waaronder Reimerswaal en Kapelle.

Een melding doorgeven werkt eenvoudig. Je locatie is al bepaald als je het op een smartphone doet waarvan de gps aan staat. Je hoeft alleen maar op de kapotte lantaarnpaal op het kaartje te drukken. Ben je niet meer op de locatie van de kapotte lantaarnpaal, voer dan even de straat en de plaats in. Vervolgens kun je nog aangeven wat er precies kapot is.

De status van de afhandeling kun je volgen wanneer je jouw e-mailadres achterlaat. Als de storing al gemeld is, dan zie je dat ook op de website. Je hoeft dan niets meer te doen.

Dus voorkom onveilige situaties op straat en meld een kapotte lantaarnpaal simpel en snel via https://www.ovstoringzeeland.nl.