Workshop voor meer sponsor en crowdfunding inkomsten

Foto: RN

Veel vrijwilligersorganisatie zijn afhankelijk van sponsoring en crowdfunding. Daarom organiseert Aanbod VerenigingsOntwikkeling (AVO) in samenwerking met de gemeente Reimerswaal een workshop.

Woensdag 4 oktober 2017 kunt u namens uw vrijwilligersorganisatie deelnemen aan de workshop ‘Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’. Deze workshop vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur in dorpscentrum MeerWaarde, Mauritsstraat 4 te Waarde.
Er wordt gestart met de voordelen van een vernieuwend sponsorbeleid. In deel twee van de avond wordt besproken welke mogelijkheden crowdfunding biedt en hoe u dit succesvol toepast. Na deze avond heeft u een duidelijk beeld van de kansen die er liggen op het gebied van sponsoring en crowdfunding.
Inschrijven kan als vrijwilligersorganisatie via www.reimerswaal.nl/cursusaanbod of door een e-mail te sturen naar [email protected] Doe dit voor 24 september a.s. De kosten voor deelname bedragen € 15,00 per deelnemende vereniging.
Deze workshop wordt aangeboden vanuit Aanbod VerenigingsOntwikkeling (AVO), een initiatief van de gemeenten Borsele, Kapelle, Goes en Reimerswaal. Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente Reimerswaal en vraag naar Jordan van Langevelde; tel.: 14 0113.