Cafetaria De Krab in Krabbendijke 56ste in Cafetaria Top 100

Foto: De Krab

Cafetaria De Krab in Krabbendijke staat in de jaarlijkse Cafetaria Top 100 2017. De cafetaria staat op nummer 56 in de ranglijst van Misset Horeca.

Het oordeel van de jury: “De vitrine is goed gevuld met een uitgebreid assortiment. Gastvrijheid en service zijn in orde. Dat zie je terug in oogcontact, een glimlach en een professionele aanpak. De bestelling wordt binnen vijf minuten keurig aan ons tafeltje geserveerd. De friet is van prima kwaliteit. Het interieur oogt mooi en schoon. Op het terras is een mogelijkheid om de accu van je fiets op te laden. Gastvrij en slim. Je zorgt zo voor extra traffic. Al is het maar voor een kopje koffie.”

De cafetaria aan de Noordweg in Krabbendijke reageert enthousiast op Facebook: “Het feit dat we bij de beste 100 cafetaria’s van Nederland zaten was natuurlijk al mooi, maar uiteindelijk hebben we zelfs de 56ste plaats weten te bereiken.” In zeeland is het bedrijf op plaats drie geëindigd.

De Krab gaat de 56ste plek ook op een originele manier vieren. “Om deze 56ste plaats te vieren, deze hele week een beker huisgemaakte pindasaus voor €0,56 en voor elke 56ste klant een portie huisgemaakte saté gratis.”

Met gepaste trots melden we dat we in de landelijke cafetaria ranking "De Cafetaria Top 100" op de 56ste plaats zijn geë…

Geplaatst door Cafetaria de Krab op dinsdag 31 oktober 2017