Nieuw buurtrestaurants (Resto VanHarte) binnenkort open in Krabbendijke

Foto: Pb

Resto VanHarte, de formule voor gezellige buurtrestaurants, opent vanaf woensdag 12 september haar deuren in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke. Dat meldt de gemeente.

Net als in andere Resto’s gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Tijdens het diner vindt er regelmatig een activiteit plaats, zoals informatie over wijkorganisaties, een quiz of een ander leuk thema. Resto VanHarte is al actief in Zeeland met drie Resto’s in Middelburg en één in Yerseke. Wegens het succes in Yerseke start de organisatie nu ook een Resto in Krabbendijke.

Alle bewoners van Krabbendijke en omstreken – jong en oud – zijn voortaan elke tweede woensdag van de maand welkom in het Resto in Krabbendijke, Dorpshuis de Meiboom, Kerkpolder 30, 4413 GB. Het Resto is open vanaf 17:30 uur en de maaltijd start om 18:00 uur. Wil u erbij zijn op woensdag 12 september, reserveer dan via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct/gesprek). De prijs voor een driegangenmaaltijd is € 7,-. Wie dit aantoonbaar niet kan opbrengen, betaalt € 4,-. De gemeente Reimerswaal maakt het Resto in Krabbendijke mede mogelijk en Dorpshuis de Meiboom stelt de locatie beschikbaar. Inwoners uit de gemeente Reimerswaal kunnen vrijwilligerswerk bij Resto VanHarte doen.

Restomanager Marcella de Vlieger heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Krabbendijke. “Iedereen uit de gemeente Reimerswaal is van harte welkom. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om zinvol en gezellig vrijwilligerswerk te doen.”