Pieter Jouke verantwoordelijkheid in voorstelling op 1 februari

Pieter Jouke
Foto: Thierry Schut

In zijn nieuwe voorstelling ‘Gloeiende Plaat’ neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die (wereld) eerst begrijpen.

Dat doet hij door vragen op te werpen. U mag daarop antwoorden. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer. Nooit heeft hij slechts één gedachte tegelijk; altijd zijn er die gedachtespinsels, ideeën, invallen, overpeinzingen in dat overkokende brein. Ze zijn niet tegen te houden, ze knallen eruit in deze voorstelling.

Hij is talig, interactief, keihard en goudeerlijk. Houd u vast. En hem. Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’.

De toegangsbewijzen kosten €.17,00/15,00 (inclusief consumptie!) en zijn te bestellen via de website en eventueel nog aan de deur. Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.podiumreimerswaal.nl

Vrijdag 1 februari 2019 20.00 uur Luctor et Emergo Rilland Cabaret PIETER JOUKE met ‘GLOEIENDE PLAAT’