Zeilbedrijf uit Yerseke deze week op Hiswa Amsterdam

Op de watersportbeurs HISWA te water in Amsterdam is ook een bedrijf uit Yerseke van de partij. Gedurende het zesdaagse evenement brengt Venturi Sailing uit Yerseke zijn diensten aan de man.

Venturi Sailing biedt zeilvakanties aan, hoofdzakelijk in Kroatië.”Het is de ideale combinatie van vakantie vieren met daarnaast ook het genieten van zeilen in het schitterende land”, zegt Lennart Rijksen van Venturi Sailing. Vanuit de haven in Yerseke worden zeillessen aangeboden. Tot slot kun je bij het bedrijf ook een jacht huren om alleen of samen met gezin of vrienden de Oosterschelde op te gaan. De aanwezigheid op HISWA te water heeft als doel om de bekendheid te vergroten en potentiële klanten aan te spreken, zegt Lennart Rijksen.

Ook de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschapij, kortweg KNRM, had een stand op de beurs. De KNRM is hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. Dit doen ze onder meer vanuit Hansweert. Met een stand met KNRM producten en een lifeguard-jetski zochten zij tussen de watersporters naar vrijwilligers, donateurs en leden.

Van 29 augustus tot en met 3 september 2017 is er op de HISWA te water in de Amsterdam Marina van alles te beleven. Naast honderden watersportartikelen, 250 boten en de nieuwste trends en snufjes op het gebied van watersport is er voor jong en oud van alles te beleven. Beursmanager Michelle Jonker: “We willen onze bezoekers een complete dag uit bieden. Watersporters moeten kunnen kopen, kijken, inspiratie opdoen en vooral hun hobby kunnen beleven.”