Strandactiviteit voor kinderen op strand Yerseke

Foto: Pb

Woensdagmiddag (8 augustus 2018) kunnen kinderen uit Reimerswaal samen spelen op het strand. Jeugd – en Jongerenwerk Reimerswaal heeft die middag een leuke activiteit op het strand in Yerseke.

De activiteit vindt plaats van half twee tot half vijf op het strandje in Yerseke. Dit strand is te bereiken via de Burenpolderweg (kruising Dam). Kinderen van basisschoolleeftijd zijn welkom tussen half twee en half vijf.

“Op en rondom het strandje in Yerseke gaan we ontdekopdrachten doen. Daarnaast zijn er leuke strandspelletjes en gaan we natuurlijk zandkastelen bouwen”, aldus Stefan, Jordan en Jessica van Jeugd – en Jongerenwerk Reimerswaal.

Jongeren is het jongerenwerk

Bij veel jongeren is het jongerenwerk bekend vanuit de verschillende recreatieve activiteiten die worden georganiseerd. De twee jongerenwerkers Jessica Stols en Stefan Koeman werken daarvoor regelmatig samen met sportcollega Jordan.

Zomervakantieprogramma

Dit jaar werd er door hen een uitbereid zomervakantieprogramma in elkaar gezet voor alle kinderen en jongeren in Reimerswaal. Zo kon er gezellig worden geknutseld in Rilland, Yerseke en Oostdijk. Verder kon de jeugd vlotvaren en boomklimmen in het Inkelbos en konden zij kennismaken met muziekinstrumenten in Hansweert. De zomer vol met activiteiten wordt afgesloten op 9 augustus met spring– en spelkussens.