Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren

Foto: Pixabay

Vanaf 3 juni 2019 gaan glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij de woningen in Yerseke Reimerswaal langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen.

Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Glasvezelvoorbereider Peter de Jong legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.” Elke woning krijgt gratis glasvezel.

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Yerseke worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerk.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 12 juni 2019 elke woensdag terecht in het glasvezelinformatiepunt tussen 10:00 en 17:00 uur bij Steketeecomputers in partycentrum de Lepel. Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.